Privacyverklaring

De bescherming van je persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op onze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?
Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan beschikken wij over de volgende gegevens:
• Je naam
• Je e-mailadres

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de EVAG. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Cookies
Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor de doel(en) waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt. In dit geval totdat de EVAG ophoudt te bestaan of totdat u aangeeft geen prijs meer te stellen op berichten van de EVAG. U kunt ons te allen tijde vragen om uw gegevens te verwijderen. Hiervoor is een mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende.

Wil je je toestemming inzien of intrekken?
Je kunt ons te allen tijde vragen om aan jou te overleggen welke persoonsgegevens wij van je verwerken. Ook kun je op elk gewenst moment aanpassen welke gegevens wij van je verwerken of je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan binnen 4 weken op je verzoek reageren.

Wijzigingen in het privacybeleid
Zodra het privacybeleid wijzigt, vind je deze wijzigingen op deze pagina terug. Wij stellen je daar niet actief van op de hoogte.